Training Bodem- en gewasbescherming

Assortiment & productkennis |
Training Bodem- en gewasbescherming

Iedere dag plukken klanten de vruchten van jouw kennis en ervaring. Met deze training wordt jij dé specialist met vakkennis van planten, standplaatsen, bodemstructuur en voeding. We reiken je achtergrondinformatie en geven gerichte handvatten hoe jij met goede vragen jouw klant uitstekend kan adviseren. De training is opgebouwd rondom de vragen waar klanten mee komen op de meststoffen- & bestrijdingsafdeling, en bij het kopen van planten. Zo kun jij jouw klanten optimaal adviseren en helpen.

De gezonde bodem

Om klanten te adviseren is het belangrijk om kennis te hebben van de uitgangspunten voor goede groei van planten en een gezonde bodem. Zonder een gezonde bodem maken planten een valse start die vaak niet meer in te halen is. Wanneer je jouw klant op weg helpt met een gezonde bodem dan heeft dit een tevreden klant als resultaat én zullen er minder bestrijdingsmiddelen worden gebruikt.

Programma

Hoe kan je gericht advies geven aan jouw klant over:

  • Plantenleven
  • Bodemleven
  • Voeding
  • Bestrijding van ziekten en plagen

Met als resultaat: Tevreden klanten, een gezonde tuin en meer omzet.

We trainen op een actieve wijze, zodat je dat wat je tijdens de training leert ook echt kan en gaat gebruiken in jouw winkel.

Deze opleiding bestaat uit een 2-delige fysieke training en online lesmateriaal.

Ervaringen

“Het stuk over advies geven was voor mij erg bruikbaar, ik merkte dat ik nog veel kan leren. Aan de hand van het stappenplan moet dit gaan lukken”, gaf één van de tuincentrummedewerkers als feedback.

Uit de evaluatierapporten blijkt de de deelnemers deze trainingen beoordelen met gemiddeld een 8,5!

Specificaties 

Duur: 2 avonden
Prijs: € 249,- per deelnemer (in-company: op aanvraag)
Aantal deelnemers: minimaal 8, maximaal 14
Trainer: OVD

Er zijn geen datums beschikbaar voor deze training.
"Ik krijg volop positieve reacties van klanten"