Klanten-blij-maak-training - 12 maanden

Klantbenadering & Hospitality |
Klanten-blij-maak-training - 12 maanden

Wij geloven dat bewust bezig zijn met het blij maken van klanten, ervoor zorgt dat je makkelijk meer verkoopt. In 12 maanden tijd leren wij je alles om je werk en klantcontact leuker te maken! We beginnen met zorgen dat klanten zich direct welkom voelen. Na een goed en leuk gesprek geef je een perfect advies op maat, je denkt actief mee naar de totaaloplossing en je zorgt voor fans door iets extra’s te doen. Wil jij ook nog meer plezier en succes in je werk en zorgen voor nog meer fans? Dan kijken we ernaar uit je te ontmoeten tijdens de eerste training!

Inhoud trainingsprogramma

Tijdens dit programma behandelen we álle stappen om van elke bezoeker een blije en trouwe klant, een FAN, van jouw mooie bedrijf te kunnen maken. We combineren online video’s met fysieke bijeenkomsten waar we vragen kunnen beantwoorden, lastige praktijkvoorbeelden kunnen bespreken en kunnen oefenen.

Stap 1 en 2: Klantgericht en gastvrij verkopen
Wanneer ben je echt klantgericht? En hoe geef je élke klant altijd een warm welkom? Hoe maak je een goede en sympathieke eerste indruk en wat zijn de belangrijkste technieken om snel en makkelijk in contact te komen met alle soorten klanten? Tijdens deze stappen trainen we de technieken waarmee je elke klant een warm welkom geeft en jij makkelijk en snel kunt zorgen voor een leuk en goed eerste contact. Aanvullend op deze twee modules volg je een workshop op een locatie in de regio.

Stap 3 en 4: Gunfactor en een perfect advies op maat
Tijdens deze stappen trainen we de technieken waarmee je snel het vertrouwen en de gunfactor kunt winnen van elk type klant. Om elke klant een perfect advies op maat te kunnen geven, is het ongelooflijk belangrijk om je goed in te kunnen leven in de klant. Daarnaast beheers je de kunst van het vragen stellen én kun je heel goed luisteren. Als je dé oplossing hebt gevonden en gepresenteerd hebt, help je de klant om de juiste keuze te maken. Aanvullend op deze twee modules volg je een workshop op een locatie in de regio.

Stap 5: De klant ontzorgen
Na een goed gesprek en een advies op maat is de klant goed geholpen. Maar soms twijfelen klanten nog of hebben ze bezwaren. Hoe help je twijfelende klanten een beslissing te nemen? En, met welke producten en/of diensten kun je de klant nog blijer maken en nog beter helpen? Na deze training denk jij actief mee en ontzorg je elke klant met de totaaloplossing. Zo maak je echt het verschil. Tijdens deze module volg je een fysieke workshop op een locatie in de regio.

Stap 6: Bonusmodule - Een fan per dag
Een fan per dag is de leukste module van het programma. Leer hoe je de verwachtingen van klanten (nog meer) kan overtreffen! Hoe kun je de klant verassen en de dag van de klant nog makkelijk of leuker maken? Zorg voor een confetti-momentje en realiseer een FAN! We leggen je in deze module ook uit hoe makkelijk je van klagende en lastige klanten fans van je bedrijf maakt! Benieuwd hoe? Dat delen we je tijdens de training. Tijdens deze module volg je een fysieke workshop op een locatie in de regio.

Samengevat

In 12 maanden tijd volg je 6 online modules in combinatie met 4 fysieke workshops bij jou in de regio. Na 3 maanden is een keuzemoment. Na de eerste twee modules (klantgericht en gastvrij verkopen) kan je besluiten om door te gaan met de rest van het jaarprogramma of dat je op dat moment stopt. De eerste twee modules volg je in een periode van drie maanden. 

Inhoud

  • 6 online modules met online video’s, testjes, achtergrondinformatie, oefeningen, opdrachten etc.
  • 4 fysieke workshops in de regio
  • Online 1-op-1 begeleiding van de trainer
  • Leren op elk gewenst moment, op elk gewenste plek

Voor wie

De trainingen zijn geschikt voor alle medewerkers die met klanten werken; van de net begonnen tot de zeer ervaren medewerker. De nieuwe klant vraagt om een nieuwe, andere, leukere manier van verkopen. 

Waarom blended trainen?

  • Leren op de werkplek 
  • Efficiënt leren (kort en krachtig) in je eigen tempo
  • Makkelijk leren: Altijd en overal toegang tot de online trainingen
  • Leren en groeien door je ervaringen te delen met anderen 
  • Leuke workshops
  • Zoveel mogelijk DOEN én snel resultaat in de praktijk!

Incompany mogelijkheden

Het is ook mogelijk om deze training in-company te verzorgen. Neem hiervoor even contact met ons op via info@kiemopleidingen.nl

Specificaties

Duur trainingsprogramma: 12 maanden
Investering: € 1.140,- per deelnemer / € 95,- per maand
Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 15
Trainer: Shopology
Plaats: Noord, Midden, West en Zuid Nederland

Er zijn geen datums beschikbaar voor deze training.
"Ik heb nu vrijwel elke dag profijt van de cursus die ik gevolgd heb"