Locatiegegevens

 • Tuincentrum Osdorp
  Osdorperweg 247
  1069 LL Amsterdam

Klanten-blij-maak training - 12 maanden

Klantbenadering & Hospitality |
Klanten-blij-maak training - 12 maanden

Wij geloven dat bewust bezig zijn met het blij maken van klanten, ervoor zorgt dat je makkelijk meer verkoopt. We beginnen met zorgen dat alle klanten zich direct welkom voelen. Na een goed en leuk gesprek geef je een perfect advies op maat, je denkt actief mee naar de totaaloplossing en je zorgt voor fans door iets extra’s te doen. Wil jij ook nog meer plezier en succes in je werk en zorgen voor nog meer fans? Dan kijken we ernaar uit je te ontmoeten tijdens de eerste training!

Trainingsprogramma

Stap 1 en 2: Klantgericht en gastvrij
Wanneer ben je echt klantgericht? En hoe geef je élke klant altijd een warm welkom? Hoe maak je een goede en sympathieke eerste indruk en wat zijn de belangrijkste technieken om snel en makkelijk in contact te komen met alle soorten klanten? Tijdens dit programma trainen we de technieken waarmee je elke klant een warm welkom geeft en jij makkelijk en snel kunt zorgen voor een leuk en goed eerste contact.

Stap 3 en 4: Gunfactor en een perfect advies op maat
Tijdens deze stap trainen we de technieken waarmee je snel het vertrouwen en de gunfactor kunt winnen van elk type klant. Ook van “lastige” klanten! Om de klant een perfect advies op maat te kunnen geven is het ongelooflijk belangrijk om je goed in te kunnen leven in de klant en de kunst van het vragen stellen én luisteren te beheersen. Als je dé oplossing hebt gevonden en gepresenteerd hebt, help je de klant om de juiste keuze te maken.

Stap 5: De klant ontzorgen!
Na een goed gesprek en een perfect advies op maat is de klant goed geholpen. Maar soms twijfelen klanten nog of hebben ze nog bezwaren. Hoe help je de klant tóch de beslissing te nemen? En, met welke producten en/of diensten kun je de klant nog blijer maken en nog beter helpen? Na deze training denk jij actief mee en adviseer en verkoop jij de klant de totaaloplossing. Zo maak je het verschil en ontzorg je de klant volledig.

Stap 6: Bonusmodule - Een fan per dag
Nu willen we de verwachting van de klant natuurlijk nog (een klein beetje) overtreffen. Hoe kun je de klant verrassen en de dag van de klant nog makkelijker of leuker maken? Zorg voor een confetti-momentje! En weer een fan erbij! En gek genoeg, zijn klagende klanten de makkelijkste manier om voor fans van je bedrijf te zorgen. Benieuwd hoe? Dat delen we tijdens de training.
 

Inhoud

 • 6 online modules met online video’s, testjes, achtergrondinformatie, oefeningen, opdrachten etc.
 • 4 fysieke workshops in de regio
 • Online 1-op-1 begeleiding van de trainer
 • Leren op elk gewenst moment, op elk gewenste plek

Voor wie

De trainingen zijn geschikt voor alle medewerkers die met klanten werken; van de net begonnen tot zeer ervaren medewerker. De nieuwe klant vraagt om een nieuwe, andere, leukere manier van verkopen. 
 

Waarom blended trainen?

 • Leren op de werkplek 
 • Efficiënt leren (kort en krachtig)
 • In je eigen tempo
 • Makkelijk leren: Altijd en overal toegang tot de online trainingen
 • Leren en Groeien door je ervaringen te delen met anderen 
 • Leuke workshops
 • Zoveel mogelijk DOEN
 • Snel resultaat in de praktijk


Het is ook mogelijk om deze training in-company te verzorgen. Neem hiervoor even contact met ons op.

Duur: 4 avonden en online programma gedurende 12 maanden
Investering: € 1.050,- per deelnemer (€ 87,50 per maand) (dit is een introductietarief dat geldt voor inschrijvingen tot 1 maart, daarna zal het normale tarief gaan gelden)
Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 15
Trainer: Shopology
Plaats: Noord, Midden, West en Zuid Nederland
Data:
12 maart, 7 mei, 3 september en 21 januari (West)
13 maart, 8 mei, 4 september en 22 januari (Zuid)
26 maart, 14 mei, 17 september en 28 januari (Oost)
27 maart, 15 mei, 18 september en 29 januari (Noord)
Sluitingsdatum: 1 maart 

Inschrijfformulier

Geslacht
"Ik heb nu vrijwel elke dag profijt van de cursus die ik gevolgd heb"