Over Kiem!

Als medewerker in de tuinbranche help je mensen hun huis en tuin groen, gezond en gezellig in te richten. Mooi werk! Haal het beste uit jezelf en je medewerkers; groei door op de werkvloer met Kiem!

Kiem! is een initiatief van Tuinbranche Nederland, de branchevereniging voor de Nederlandse tuinbranche, in samenwerking met retailorganisaties, tuincentrumondernemers en leveranciers. Samen met onze partners verzorgen we uitdagende, inhoudelijke en verrijkende opleidingen, trainingen en workshops. We zijn nog volop aan het groeien en breiden het aanbod van opleidingen, trainingen en workshops continu uit.

Kiem! Opleidingen bestaat uit twee pijlers, namelijk fysieke opleidingen en een e-learning omgeving. De fysieke opleidingen vind je op deze website onder Aanbod. Voor Kiem! Online heb je een licentie nodig. Deze kan je via jouw leidinggevende aanvragen. Voor elk tuincentrum hebben we voor 25% van de medewerkers gratis licenties beschikbaar. Als deze al in gebruik zijn door jouw collega's, kost een licentie €6,- per persoon per jaar. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle modules in de catalogus.

Laatste nieuws
Online leren met ons nieuwe Kiem!-platform
5 mei 2021
Het is zover! Het online leerplatform van Kiem! staat live! Vanaf nu kunnen tuincentrummedewerkers gebruik maken van 'Kiem! Online'.
 
Maak kennis met de mensen achter Kiem! Opleidingen
2 maart 2021
Benieuwd wie zich bezighouden met het platform Kiem! Opleidingen? We stellen ze je even kort aan je voor!
 
"Het team is als geen ander op elkaar ingespeeld na het volgen van deze workshops"