Over Kiem!

Als medewerker in de tuinbranche help je mensen hun huis en tuin groen, gezond en gezellig in te richten. Mooi werk! Haal het beste uit jezelf en je medewerkers; groei door op de werkvloer met Kiem!

Kiem! is een initiatief van Tuinbranche Nederland, de branchevereniging voor de Nederlandse tuinbranche, in samenwerking met retailorganisaties, tuincentrumondernemers en leveranciers. Samen met onze partners verzorgen we uitdagende, inhoudelijke en verrijkende opleidingen, trainingen en workshops. We zijn nog volop aan het groeien en breiden het aanbod van opleidingen, trainingen en workshops continu uit.

Kiem! Opleidingen bestaat uit twee pijlers, namelijk fysieke opleidingen en een e-learning omgeving. De fysieke opleidingen vind je op deze website onder Aanbod. Voor Kiem! Online heb je een licentie nodig. Deze kan je via jouw leidinggevende aanvragen. Voor elk tuincentrum hebben we voor 25% van de medewerkers gratis licenties beschikbaar. Als deze al in gebruik zijn door jouw collega's, kost een licentie €6,- per persoon per jaar. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot alle modules in de catalogus.

Laatste nieuws
Kiem! presenteert zich tijdens TREx
17 februari 2020
Afgelopen week werd Kiem! groots gepresenteerd tijdens de TREx in Haarlemmermeer. Dé beurs voor de tuinbranche van Europa. Met een mooie beursstand en een échte Kiem!-academy maakten tuincentrumondernemers en -medewerkers kennis met het opleidingsplatform.
 
Goede eerste trainingsperiode
17 mei 2019
In de afgelopen periode hebben de eerste trainingen vanuit Kiem! Opleidingen plaatsgevonden.
 
"Ik krijg volop positieve reacties van klanten"