Stel je voor: je bereikt gezond en vol energie jouw pensioen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Door te focussen op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, wordt dit misschien wél werkelijkheid! Via de MDIEU-subsidie en een subsidie vanuit het Sociaal Fonds Retail Non-Food kunnen tuincentrummedewerkers nu gratis deelnemen aan verschillende activiteiten waarmee ze gezond en fit de toekomst tegemoet gaan.

Met de subsidie werken overheid en werkgevers samen om te zorgen voor een gezonde en veilige werkomgeving voor medewerkers. Denk hierbij niet alleen aan fysieke gezondheid, maar ook aan mentale veerkracht en loopbaanontwikkeling. 


Activiteiten 

Met vier verschillende activiteiten is er voor elke medewerker iets passends te vinden. Want een investering in jouw duurzame inzetbaarheid betaalt zich voor iedereen uit.

  1. Preventief Medisch Onderzoek (PMO) | TIGRA
  2. Groepstraining Fysieke belasting | TIGRA
  3. Team of individuele training en coaching | De Unie
  4. Training Omgaan met agressie | OVD Opleidingen

Win-win voor werkgevers

Het aanmelden van jouw medewerkers voor deze activiteiten is niet alleen goed voor hun eigen welzijn, maar ook voor jouw bedrijf. Het is een win-win situatie waar zowel werkgevers als medewerkers van profiteren.


Voor wie zijn de gratis activiteiten?

De activiteiten zijn gratis voor alle medewerkers van aangesloten tuincentra.


Interesse? Meld je snel aan!

Met maar liefst 13.500 medewerkers werkzaam bij Nederlandse tuincentra, zijn de plekken beperkt. Wacht dus niet te lang en meld je snel aan. Want vol is écht vol!

Ga direct naar de pagina van de activiteit(en) waar jij interesse in hebt en meld je aan voor een gezonde toekomst vol energie!

Training Omgaan met agressie
Een veilige werkplek is voor iedere werknemer van belang. Helaas blijken medewerkers steeds vaker geconfronteerd te worden met verbale agressie. In de workshop leer je op te komen voor jezelf. Je leert je grenzen aan te geven en te werken op een de-escalerende manier. 

Team of individuele training en coaching
Ieder tuincentrum, groot of klein, heeft unieke behoeften en doelstellingen om vorm te geven aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en leidinggevenden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, het bevorderen van een cultuur van persoonlijke groei, of het vergroten van werkplezier, met dit programma kan het allemaal.

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
Met deze speciale branche PMO ondersteunen we de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de tuinbranche. Hoe voorkom je dat werknemers uitvallen en zorg je ervoor dat ze inzetbaar, productief en vitaal blijven? Een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is daar een belangrijke nulmeting in en signaleert de gezondheidseffecten die gerelateerd zijn aan het werk.

Groepstraining Fysieke belasting
Fysieke belasting speelt een grote rol binnen de tuinbranche. De groepstraining fysieke belasting is een preventieve en praktische cursus die is afgestemd op de werkzaamheden in het tuincentrum. Deze training heeft als doel om medewerkers te leren om de risicofactoren van hun werk te (her)kennen en daardoor fysieke klachten te voorkomen. 

Laatste nieuws
Online leren met ons nieuwe Kiem!-platform
5 mei 2021
Het is zover! Het online leerplatform van Kiem! staat live! Vanaf nu kunnen tuincentrummedewerkers gebruik maken van 'Kiem! Online'.
 
Maak kennis met de mensen achter Kiem! Opleidingen
2 maart 2021
Benieuwd wie zich bezighouden met het platform Kiem! Opleidingen? We stellen ze je even kort aan je voor!
 
"Ik krijg volop positieve reacties van klanten"