Voorlichting en training fysieke belasting

Veiligheid & Gezondheid |
Voorlichting en training fysieke belasting

Weer die pijn in je schouders en dat terwijl je net een poosje geleden een nieuwe bureaustoel hebt mogen uitzoeken. “Die 40 liter zak potgrond heeft mij genekt gisteren, ik meld me vandaag ziek!” Herken jij jezelf hierin, of een van je collega’s? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Door een Voorlichting en training fysieke belasting bij TIGRA aan te vragen, leren jij en je collega’s om te gaan met verschillende werksituaties. Het maakt niet uit of je nu veel achter een computer zit, of constant in beweging bent. Wij maken een training helemaal afgestemd op jullie dagelijkse werkzaamheden.

Op maat gemaakt

Allereerst komen we bij jullie op bezoek om de werkplek(ken) te onderzoeken. We lopen met jullie mee om te zien hoe een werkdag er bij jullie uitziet. Als het mag maken we ook foto’s of nemen we een filmpje op, zodat we dit tijdens de training kunnen laten zien. Tijdens de training bootsen we zoveel mogelijk werksituaties na, we laten zien hoe je het beste kan tillen, dragen, duwen, maar ook wat de juiste houding achter de computer is.

Bewust aan het werk!

Aan het eind van de dag weten jij en je collega’s hoe jullie moeten omgaan met fysieke belasting in jouw dagelijkse werk. Jullie zijn je er van bewust wat het lange termijn effect kan zijn van verkeerde uitvoering, hierdoor vindt er ook gedragsverandering plaats. Vanaf nu zijn jullie bewust aan het werk! Het gaat makkelijker, lichamelijke klachten worden voorkomen en je kunt je werk beter volhouden.

Lesvormen

  • Op locatie in het tuincentrum
  • Blended learning – combinatie van online en offline

Specificatie en aanmelden

Naar de website van TIGRA

"Stylingstips die ik geleerd heb kan ik gelijk in de winkel toepassen"