Toekomstbestendig leidinggeven & ontwikkelen

Management & Teambuilding |
Toekomstbestendig leidinggeven & ontwikkelen

Net als in veel organisaties is in de bloeiende wereld van tuincentra de waarde van een hecht en goed presterend team van groot belang. Met een diverse mix van medewerkers, van verschillende generaties en achtergronden, en leidinggevenden die zoeken naar manieren om iedereen individuele aandacht te geven, is het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het laten floreren van het talent in teams een voortdurende uitdaging. Door te investeren in hun welzijn en persoonlijke ontwikkeling, boost je de productiviteit en maak je ze ook sterker en veerkrachtiger. Met duurzame inzetbaarheid van je medewerkers leg je een toekomstbestendige basis. Wie wil er nou niet met een glimlach aan het werk zijn?

Ieder tuincentrum, groot of klein, heeft unieke behoeften en doelstellingen om vorm te geven aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en leidinggevenden. Of het nu gaat om de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, het bevorderen van een cultuur van persoonlijke groei, of het vergroten van werkplezier en effectiviteit, dit programma is gericht op het volledige potentieel van het team.

Via De Unie bieden we een individueel of teamcoachingstraject aan. Dit traject wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf en wensen die je hebt voor de ontwikkeling van het team.

In onderstaand document lees en bekijk je een volledig overzicht van het traject en de mogelijkheiden.

Investering

Het coachingstraject valt binnen de MDIEU-subsidie voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het traject is dus gratis voor tuincentrumondernemers en -medewerkers.
Wel brengen wij €25 per deelnemer in rekening om de kosten van de administratieve werkzaamheden te dekken.

Coachingstraject

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Renske Onland van De Unie
06 343 063 73 of renske.onland@unie.nl

"Samen leren met collega's motiveert enorm"