Kiem! presenteert zich tijdens TREx

17 februari 2020
Kiem! presenteert zich tijdens TREx


Afgelopen week werd Kiem! groots gepresenteerd tijdens de TREx in Haarlemmermeer. Dé grootste beurs voor de tuinbranche van Europa. Met een mooie beursstand en een échte Kiem!-academy maakten tuincentrumondernemers en -medewerkers kennis met het opleidingsplatform.

Vorig jaar is Kiem! online gegaan en in het afgelopen jaar zijn vele groepen tuincentrummedewerkers getraind via het platform. Tijdens de TREx op 12 en 13 februari was het moment voor de echte lancering van het platform. Met onze eigen Kiem!-academy konden vele ondernemers en medewerkers kennis maken met het platform en onze trainingen. Verdeeld over 9 sessies hebben ruim 600 bezoekers de academy bezocht. Een groot succes met veel enthousiaste reacties! We hebben deze twee dagen gesproken met veel medewerkers en ondernemers uit onze branche en hieruit zijn veel aanvragen voor trainingen gekomen. Zowel voor open inschrijvingen als voor in-company trainingen.

Online leeromgeving

Op dit moment werken wij met Kiem! hard aan het ontwikkelen van een online leeromgeving en app. Op deze manier wordt het voor medewerkers mogelijk om op elk moment en op elke plek te leren. Deze omgeving wordt gevuld met algemene content welke voor iedereen in de tuinbranche relevant is en kan worden aangevuld met eigen content per tuincentrum.

Tijdens de TREx was het voor geïnteresseerden mogelijk om hun gegevens achter te laten zodat zij als eerst op de hoogte worden gebracht van de nieuwe ontwikkelingen van de online leeromgeving. Daarnaast zijn onder de achtergelaten namen 3 Google Home Smart Speakers verloot. De prijswinnaars zijn inmiddels bekend en de prijzen worden binnenkort persoonlijk aan hen overhandigd.

Wij kijken terug op een gave lancering en kijken er naar uit de gehele tuinbranche te laten ont'Kiem'en!

                                                 

"Het team is als geen ander op elkaar ingespeeld na het volgen van deze workshops"