Cursus Waterambassadeur

Assortiment & productkennis |
Cursus Waterambassadeur

Het weer in Nederland wordt extremer: hevige regenbuien en lange periodes van hitte en droogte komen steeds vaker voor. De sterk versteende inrichting van onze leefomgeving zorgt voor  problemen als hittestress en wateroverlast en afname van biodiversiteit. Er zit maar een ding op: onze tuinen aanpassen aan het veranderende klimaat. Denk aan meer groen, meer ruimte voor biodiversiteit, minder verharding en regenwater (beter) benutten. Met het Handboek voor de watervriendelijke tuin als basis, worden praktische en laagdrempelige maatregelen doorgenomen waarmee tuinbezitters optimaal geadviseerd en geënthousiasmeerd kunnen worden om hun tuin watervriendelijk in te richten.

De training bestaat voor een deel uit het behandelen van de theorie. Hierdoor krijg je een goed beeld van de huidige situatie en snap je het belang van het nemen van maatregelen. Vervolgens zal er in verschillende werksessies aandacht zijn voor de klantvragen die je in de winkel kan verwachten en hoe je tuinbezitters het best van passend advies kan voorzien. 

Bij deelname ontvang je het Handboek voor de watervriendelijke tuin (t.w.v. € 25,-), deze kan na de cursus als naslagwerk en hulpmiddel worden gebruikt. Bij een in-company training worden twee handboeken beschikbaar gesteld. Extra boeken kunnen worden bijbesteld voor € 25,- per stuk. 

Specificaties

Duur: 1 dagdeel
Prijs: € 125,- per deelnemer (in-company: € 995,-)
Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 15
Trainer: De Groene Druppel

"Ik heb nu vrijwel elke dag profijt van de cursus die ik gevolgd heb"