Voorlichting creëer een gezonde(re) leefstijl

Veiligheid & Gezondheid |
Voorlichting creëer een gezonde(re) leefstijl

Gezondheid is je grootste goed. Gezondheid en vitaliteit gaan hand in hand. Dat wil zeggen dat gezondheid meer is dan voldoende bewegen en gezond eten. Wij nemen alle BRAVO factoren (bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning) mee.

Hoe zorg je voor een gezond balans tussen de verschillende factoren? Door de voorlichting te volgen leren jij en je collega’s wat nodig is om in de basis een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Kleine aanpassingen kunnen zorgen voor een groot resultaat. Wie wil nou niet fluitend naar het werk en energie genoeg hebben aan het einde van de dag? Wij geven je tips en informatie wat jouw persoonlijke batterij beter doet opladen.

Advies op maat

Elke situatie is anders en ook de werkzaamheden die jij en je collega’s uitvoeren. Daarom geven we niet alleen een voorlichting, we gaan ook interactief te werk. Wij behandelen tijdens de voorlichting jouw werk- en leefomgeving. Onze omgeving speelt een belangrijke rol in leefstijl en gezondheid. Door aandacht te besteden aan jouw omgeving behalen we optimaal resultaat.

Aan het einde van de cursus weten jij en je collega’s wat je kan toepassen om gezonder en energieker in het leven te staan.

Lesvormen

  • Op locatie in het tuincentrum
  • Blended learning – combinatie van online en offline
  • Online

Specificaties en aanmelden

Naar de website van TIGRA

"Ik heb nu vrijwel elke dag profijt van de cursus die ik gevolgd heb"